Verhuisbedrijven Hendrik-Ido-Ambacht

Heeft u een verhuizing in het verschiet en twijfelt u erover of u de verhuizing zelf zult gaan organiseren of dat u deze uit handen wilt geven aan een professioneel verhuisbedrijf? De kosten voor het inhuren van een verhuisbedrijf spelen dan waarschijnlijk een grote rol bij het maken van uw keuze. Hieronder vindt u informatie over de gemiddelde kosten van verhuisbedrijven en geven wij u bovendien nog enkele handige bespaartips.

Kosten verhuisbedrijf gemiddeld

wat kost een verhuizer per uur? Dit is een vraag die door veel mensen wordt gesteld. Het is niet meer dan logisch dat u voorafgaand aan de grote dag van de verhuizing wel graag een indicatie hebt van wat de verhuizing door een verhuisbedrijf u uiteindelijk gaat kosten. U wilt tenslotte na afloop niet voor onaangename verrassingen komen te staan. De gemiddelde kosten voor een verhuizer per uur liggen tussen de €32,50 en €42,50. Als een tweede verhuizer noodzakelijk is dan komt er gemiddeld nog zo’n €25,- tot €35,- per uur bij. Naast het aantal verhuizers spelen ook andere factoren een rol bij de kosten voor een verhuizing door een verhuisbedrijf zoals de afstand tussen de twee woningen, het benodigde transportmiddel en of u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van de inpakservice en/of montageservice van het bedrijf.

Kleine verhuizing kosten

Wat kost verhuizen per m3? Dit vraagt u zich vast af als u wilt weten wat een kleine verhuizing u zou kosten. Als alleenstaande ligt het aantal te verhuizen m3 normaal gesproken lager dan van bijvoorbeeld een gezin met 2 kinderen. Een alleenstaande heeft gemiddeld zo’n 15 tot 20m3 te verhuizen. De prijzen hiervoor liggen gemiddeld rond de €900,- bij een verhuizing van een inboedel van 20m3. Dit is wel de prijs als de afstand tussen beide woningen niet meer dan 10 kilometer bedraagt. Wanneer de afstand groter is loopt de prijs al snel op naar €1400,- Voor een goede indicatie van wat uw verhuizing per m3 u zou gaan kosten, kunt u gebruik maken van één van de vele online prijscalculatoren.

Handige bespaartips verhuizen

De goedkoopste manier van verhuizen is de verhuizing van A tot Z geheel zelf te regelen en uit te voeren. Met het regelen van een verhuisbus en de nodige mankrachten komt u al een heel eind. Toch is verhuizen een enorm stressvolle klus die veelal wordt onderschat. Het inhuren van een verhuisbedrijf kan een hoop stress en ellende voorkomen. U kunt dan zelf bepalen of u ook voor extra services van het verhuisbedrijf gebruik wilt maken of dat u bijvoorbeeld zelf zorgt dat alle spullen al ingepakt zijn en verhuisklaar staan. Dit bespaart de verhuizers een hoop tijd en scheelt u dus in de kosten. Daarnaast is het altijd verstandig om offertes bij meerdere verhuisbedrijven bij u in de buurt aan te vragen en deze met elkaar te vergelijken op prijs en kwaliteit. De prijzen van verhuisbedrijven kunnen nogal uiteen lopen. Door de offertes van meerdere verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken vindt u snel en makkelijk de goedkoopste verhuizer met de beste service bij u in de buurt.


Verhuisbedrijven in de buurt van "Hendrik-Ido-Ambacht"

Bent of kent u een Verhuisbedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht? Meld een bedrijf gratis aan