Selecteer provincie

Ooms Verhuizingen BV Bert  0229-214517 

Details

Adres
West 25
1621AT Hoorn nh
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Beschrijving

Heeft u grote pakketten, goederen of apparaten te vervoeren? Binnen Nederland of erbuiten? Of bent u wellicht uit uw archiefopslag gegroeid, heeft u ruimte nodig om uw goederen op te slaan of om uw hele voorraad te kunnen beheren? Dan bent u bij Bert Ooms aan het juiste adres!

Wat begon als een klein vervoersbedrijf in 1922, is uitgegroeid tot een groot transport- en opslagbedrijf. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en expertise opgebouwd, wat voor ú inhoudt dat wij als specialist altijd met veel zorg en nauwkeurigheid te werk gaan. Bert Ooms is een bedrijf met enthousiaste gediplomeerde mensen en geen opdracht is ons te gek!

Bert Ooms neemt u alle zorg uit handen en u kunt bij ons altijd rekenen op een persoonlijke benadering. Korte lijnen, service en klantvriendelijkheid, daar houden wij van. Wij bieden u topkwaliteit, stiptheid, eerlijk zaken doen en betrokken mensen. En door een uitgekiende samenwerking met kwalitatief hoogstaande collega-bedrijven zijn de mogelijkheden bij Bert Ooms vrijwel onbeperkt. Mede hierdoor kunnen we bijvoorbeeld in heel Nederland voor 98% garantie geven op levering binnen 24 uur.

Overige informatie

Service

  • Gratis offerte

Aangesloten bij / Certificering

  • Erkende Verhuizers